Categoria B cutie automata


In traficul intens din orasele mari si nu numai, o masina cu cutie automata devine din ce in ce mai necesara. Venind in ajutorul clientilor nostri, am adaugat parcului nostru autoturisme cu cutie automata, mode Hyundai I20Y model 2020 - Cutie Automata.

Este important de stiut ca daca alegeti sa dati examenul de conducere pe o masina cu cutia de viteze automata, permisul de conducere care va fi eliberat va fi valabil numai pentru un asemenea tip de autovehicule.

Intrucat cateodata este practic ca soferii sa nu fie restrictionati in a conduce un anumit tip de vehicul, după 12 luni de la obținerea permisului de conducere cu ”restricții” (conducerea numai cu auto hidramate), puteti opta pentru un curs de specializare conducere autovehicule cu cutie de viteze clasică (schimbător de viteze).

Se vor efectua 6 ore, se va primi o adeverință în acest scop și astfel, cursantii nostri vor putea suține examenul la proba practică (nu este din nou necesara si proba teoretica) pe un autoturism cu schimbător de viteze normal.

Oferta scolarizare autoturism cutie automata Hyundai I20Y: 2000 lei


Oferta cuprinde:
- pregatire teoretica – 24 ore
- pregatire practica – 15 sedinte
- durata minima: 4 saptamani
- include pret combustibil

Conditii de inscriere la cursuri pentru categoria B
- varsta minima 18 ani
- buletin, carte de identitate
- fisa medicala
- aviz psihologic
- certificat de cazier judiciar cu mentiunea pentru examen auto


Contactati-ne!

Cel mai bun start in ARTA conduceriiVa ajutam sa obtineti permisul de conducere!


Contactati-ne!