Scoala de soferi


In cadrul scolii de soferi auto moto lucreaza instructori cu un inalt grad de profesionalism, absolventi de studii superioare, care garanteaza 99% pentru obtinerea permisului de conducere, restul de 1% reprezentand prezentarea dumneavoastra la examen. Acestia sunt sustinuti de cunostintele si indrumarile profesorilor, medicului, psihologului, cat si de conducerea scolii de soferi in vederea obtinerii Permisului de Conducere pentru categoriile AM, A1, A2, A, B.

Motociclete - Kawasaki ER-6n 2014, Honda CB600 Hornet, Suzuki GS500E, First Bike Formula 200, Suzuki GN125, Rich Motors 50

Autoturisme - Opel Corsa, Skoda Fabia, Hyundai I10Y model 2017 si Hyundai I20Y model 2020 - Cutie Automata

Dotari

Scoala de soferi auto moto dispune de o cladire noua situata in Mogosoaia - judetul Ilfov, foarte aproape de localitatile Buftea, Chitila, Corbeanca, Tamasi, Petresti, Crevedia sau zona de nord a Bucurestiului, in care sunt amenajate sali de legislatie rutiera, mecanica, atelier mecanic pentru lucrari practice, laborator psihologic – dotat modern, biblioteca tehnica de specialitate auto-moto, sala (90 locuri) dotata cu calculatoare si soft agreat de ARR. Pentru pasionatii de motociclete, scoala auto moto dispune de poligon pentru efectuarea probelor practice si personal autorizat in vederea pregatirii cursantilor in trafic, cat si consilierea in achizitionarea si conducerea motocicletei dorite, dupa obtinerea Permisului de Conducere. Locul de intalnire in vederea efectuarii orelor de conducere practica pentru categoria B va fie stabilit de comun acord cu instructorul auto, de la domiciliul cursantului daca il are in aria zonei Mogosoaia sau de la statiile de metrou Aurel Vlaicu, 1 Mai sau Parc Bazilescu. De asemenea, pentru persoanele care au un program incarcat in timpul saptamanii se pot efectua ore practice pentru categoria B in zilele de sambata si duminica.

Tarife scoala de soferi
Auto-Moto


Categoria AM : 750 LEI – mopede sau scutere pana in 50 cmc, viteza maxima 45 km/h, putere maxima 4 kw, masa proprie a vehiculului sa nu depaseasca 350 kg, varsta minima a cursantului 16 ani.
Categoria A1 : TARIF 2000 LEI - motociclete fara atas, cu o putere a motorului de maximum 11 kw si cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kw/kg, care poate atinge o viteza de cel putin 90 km/h, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 115 cmc, varsta minima a cursantului 16 ani.
Categoria A2 : TARIF 2000 LEI - motociclete fara atas, cu o putere a motorului de maximum 35 kw si cu un raport putere/greutate de cel mult 0,2 kw/kg, care poate atinge o viteza de cel putin 90 km/h, varsta minima a cursantului 18 ani. Reducere 25% daca cursantul poseda categoria A1.
Categoria A : TARIF 2000 LEI - motociclete fara atas, a carei masa fara incarcatura este mai mare de 175 kg, cu o putere a motorului de cel putin 50 kw, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 595 cmc, varsta minima a cursantului 24 ani. Reducere 25% daca cursantul poseda categoria A1. Reducere 40% daca cursantul poseda categoria A2; Ora suplimentara categoriile AM, A1, A2, A. Poligon 150 lei – Traseu 200 lei.
Categoria B : TARIF 2000 LEI (Hyundai I10Y, Opel Corsa, Skoda Fabia) – vehicule cu 4 roti, care pot atinge o viteza de cel putin 100 km/h, varsta minima a cursantului 18 ani. Ora suplimentara categoriile B: 75 lei/h (Sedinta 100 min – 150 lei).
Categoria B : TARIF 2500 LEI - Hyundai I20Y model 2020 - Cutie Automata - atat cursurile teoretice, cat si cursurile practice vor fi efectuate sub indrumarea d-lui Ing. Mezdrea Ioan. Plata se poate efectua in 2 - 3 rate. (Sedinta 100 min – 200 lei).
Durata cursurilor de pregatire la scoala de soferi auto moto in vederea obtinerii categoriilor A1, A2, A si B este de 4 saptamani, iar pentru categoria AM este de 2 saptamani, prima saptamana cuprinde cursuri de legislatie rutiera, iar urmatoarele saptamani sunt destinate cursurilor practice in poligon si traseu, pe parcursul a 15 sedinte(cat. A1, A2, A, B) si 4 sedinte(cat AM). La sfarsitul cursului de legislatie rutiera va punem la dispozitie simularea examenului teoretic cu soft similar celui de la politie. Poligonul scolii de soferi SAM-TRADI NEW SRL este situat in zona de Nord a Capitalei ( in apropierea zonelor Damaroaia, Chitila, Baneasa, Chiajna, Corbeanca, Buftea, Otopeni, Snagov, Crevedia, Balotesti ) in localitatea Mogosoaia din judetul Ilfov, vis-a-vis de Stadionul National de Tineret. Suntem una dintre putinele scoli moto care a inceput pregatirea practica a cursantilor pe traseul de examen in trafic, pregatire efectuata in cele mai bune conditii de invatare si siguranta. De asemenea salile de pregatire teoretica ale scolii de soferi auto moto va stau la dispozitie atat in prima saptamana de pregatire teoretica, cat si pe parcursul scolarizarii alataturi de profesori experimentati in predarea cursurilor specifice teoretice in vederea absolvirii in procent de 99% a examenului teoretic cu politia, 1% ramanand in sarcina dvs. sa va prezentati la examen. Suplimentar fata de pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere categoriile A1, A2 si A, in cadrul orelor practice se va invata pozitia corecta a cursantului pe motocicleta, actionarea franei fata/spate in conditii de siguranta, exercitii de indemanare la viteza mica (simularea conducerii motocicletei in traficul urban) si abordarea virajelor in trafic prin metoda contra - virare (counter steering).

Avem CEL MAI EFICIENT MOD DE PREDARE pentru categoriile A1, A2 sau A, avand o experienta de peste 20 de ani!
Ne respectam angajamentul fata de Dumnevoastra, fiecare curs in trafic cu motocicleta CHIAR dureaza 60 min!
Suntem UNICA scoala moto in care comunicam in timp real prin sistem bluetooth in timpul orelor de pregatire practica pe traseu! Astfel asa inveti direct in trafic unde gresesti si esti sfatuit imediat ce trebuie sa eviti si cum iti poti imbunatati metoda de conducere!
Primesti tips and tricks de la profesionisti experimentati, pentru a fi mereu in siguranta! Misiunea noastra este sa-ti dezvoltam pasiunea ta pentru motociclete, tinand in cont in primul rand de SIGURANTA ta pe termen lung!


Echipament in vederea prezentarii la examen cu politia:
Casca integrala sau deschisa, vesta cu protectii, genunchere, manusi si incaltaminte (ghete, bocanci, incaltari moto). Scoala moto SAM-TRADI NEW SRL va pune la dispozitie tot echipamenul cu exceptia incaltamintei (atat la examen, cat si in timpul orelor de pregatire).

Pentru inscrierea cursantului sunt necesare urmatoarele:

Varsta minima 16 ani pentru categoriile AM si A1, varsta minima 18 ani pentru categoria A2 si B, varsta minima 24 ani pentru categoria A - pentru toate categoriile inscrierea la cursurile organizate de scoala noastra, poate fi facuta inainte cu 3 luni de implinirea varstei;
Copie carte de identitate, permis de conducere (daca este cazul);
Cazier judiciar cu mentiunea examen moto sau auto;
Test psihologic apt categoria AM, A1, A2, A sau B – ( se efectueaza pe loc la Cabinetul de Psihologie din incinta societatii noastre);
Fisa medicala apt categoria AM, A1, A2, A sau B;
Pentru persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani, declaratie notariala in care parintii isi dau acordul sa sustina examenul teoretic si practic cu organele de politie abilitate din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti(Ilfov) pentru categoriile AM sau A1 si sa obtina/elibereze permisul de conducere pentru categoriile AM sau A1, inainte ca minorul sa implineasca varsta de 18 ani.

Dosarul pentru examen cuprinde urmatoarele documente:

Fisa de scolarizare cu aviz medical pe verso;
Cerere de inscriere la examen (se elibereaza de catre scoala);
Cazier judiciar (cu mentiunea pentru examen auto sau moto);
Copii xerox: carte de identitate, permis de conducere (daca este cazul);
Taxa permis de conducere - 89 lei
Se va încasa exclusiv în CONT BCR: RO94RNCB0082000367331018 - Beneficiar: Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat
Utilizând mijloacele de plată:
- Virament;
- Mijloace de plată online;
- Sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro;
- POS-uri instalate de către RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente - în curs de operaționalizare;
- Mandat poștal;
- Alte mijloace de plată, prevăzute de lege;
ATENȚIE: Contravaloarea documentelor sus-menționate nu se mai pot achita la ghișeu!

Cel mai bun start in ARTA conduceriiVa ajutam sa obtineti permisul de conducere!


Contactati-ne!